Vul een zoekwoord in

Werken bij HELDR?

HELDR is op zoek naar zorgprofessionals die het gewoon anders willen doen in de ggz. We zijn op zoek naar verbinders, vernieuwers, koplopers. Mensen die geloven in een betere ggz en die samen met ons de uitdaging aan willen gaan.

Vacatures

Vincent van Gogh is op zoek naar zorgprofessionals die het gewoon anders willen doen in de ggz. Op de website van Vincent van Gogh vind je alle actuele vacatures.

Stages

Stage lopen bij Vincent van Gogh is een leerzame ervaring. We zijn een organisatie met bijzondere mensen in een boeiende omgeving. Je vindt bij ons een positief, prettig leerklimaat waarin veiligheid, respect en openheid centraal staan. Tijdens je stage kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door gekwalificeerde werkbegeleiders en praktijkopleiders. Samen met hen werk je aan je beroepsinhoudelijke ontwikkeling. Maar ook de ontwikkeling die je als persoon doormaakt, krijgt aandacht. Je vindt bij ons allerlei stagemogelijkheden, op mbo-, hbo- en universitair niveau. Heb je een vraag over stageplaatsen bij Vincent van Gogh? Mail je vraag dan naar hrm-opleidingen@vvgi.nl.

De medewerker als belangrijkste schakel

Met passie voor je vak lever je dagelijks een unieke bijdrage in ons ggz-zorglandschap. Daarin staat de mens centraal. Gedreven door ambitie, optimisme en een gezonde dosis lef haal je het beste uit jezelf. Bij Vincent van Gogh heb je eigen regie over de dagelijkse invulling van je loopbaan. Kwetsbaarheid en reflectie helpen je op weg in het leerproces in een omgeving waarin de collectieve kwaliteiten in verbinding met elkaar het verschil maken. Wij zien jou omdat je ertoe doet, jij bent gewoon anders.

Een hecht team

Zelfsturing en zelforganisatie vormen de basis voor een goed functionerend team. Het vraagt om kwetsbaarheid en het onderzoeken en ontwikkelen van de individuele talenten om zo als team excellent te kunnen werken. Samen werk je voor één doel: optimale zorg bieden aan de cliënt. Die drive werkt verbindend binnen jouw team. Het maakt dat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen.

Een cultuur met waardering voor elkaar

Onze organisatie is altijd in beweging. We zijn altijd op zoek naar manieren om te vernieuwen. Dat stimuleert samenwerken, samen leren, zelf leren en kennisdelen. Uit de comfortzone durven stappen vraagt om lef, het nemen van initiatieven en fouten durven maken. Dit wordt bij Vincent van Gogh ondersteund door een veilige cultuur waarin je elkaar vertrouwt en waardeert.