Vul een zoekwoord in

Voor jongeren én hun ouders

HELDR begeleidt en behandelt jongeren tussen 12 en 24 jaar die last hebben van psychische of psychiatrische problemen. Ook ouders kunnen bij ons terecht voor hulp en advies. Met elkaar kijken we wat er aan de hand is en hoe we ervoor zorgen dat je je leven weer kunt oppakken.

Jongeren

Ervaar je psychische problemen? Dan kun je daar thuis, op school of op je werk veel last van hebben. Bij HELDR kun je terecht voor begeleiding en behandeling. Binnen HELDR behandelen we jongeren van ongeveer 12 tot 24 jaar.

Ouders en opvoeders

Een kind waar het niet goed mee gaat - daar kun je je als ouder of opvoeder flink zorgen om maken. Je ziet dat je kind worstelt en er niet uitkomt. Het beïnvloedt ook de situatie thuis. HELDR biedt professionele hulp.

Lichte klachten? Dan is er STERKR!

HELDR is er voor complexere psychische problemen. Speciaal voor lichte tot matige klachten kun je terecht bij STERKR. STERKR helpt je bijvoorbeeld om op een positieve manier naar jezelf te kijken of makkelijker nieuwe contacten te maken.

Zo helpen we je

Preventie

Ingrijpen als problemen nog niet zo ernstig zijn, voorkomt dat ze groter worden. Je bent zo eerder en sneller geholpen.

Ambulante hulp

Veel behandelingen vinden in het gezin plaats. Daarnaast zijn er poliklinieken in Venlo en Venray plaats. Behandelingen zijn o.a. gezinstherapie, psychotherapie, groepstherapie en medicatie.

Gezinstherapie

Voor sommige psychische klachten kun je thuis behandeling krijgen. Je behandelaar komt dan naar jou en je ouders toe. Alles wat je leert breng je direct in praktijk.

Hulp bij complexe problemen

Heb jij te maken met complexe psychische problemen, dan kun je bij HELDR rekenen op specialistische hulp.